FemmyCycle

FemmyCycle – en exklusiv menskopp med unik design.

Många har upptäckt Menskopp; ett fräscht, ekonomiskt, miljöbra och smidigt sätt att leva under mensen. Men – fortfarande är FemmyCycle en oupptäckt uppfinning för många. Snart vet även du mer… sprid kunskapen med glädje. De flesta menskoppar är intill förvirring lika och ser ut som kopior av varandra.

FemmyCycle är i sin konstruktion helt nytänkande och utgår från verkliga behov. Därför är den utformad för att vara spillfri, minska risken för läckage, rymma mycket, kännas bekväm och vara lätt att ta ut med det mjuka handtaget. Materialet är av högkvalitativ medicinsk silikon.

FemmyCycle finns i tre storlekar för att passa de flesta: Petite, LitenNormal och Låg Cervix.

Vill du vara en MILJÖVÄN, köp en FemmyCycle menskopp, oavsett om du har mens eller inte och ge bort till någon som behöver. Den är till och med komposterbar!

Vad är FemmyCycle?
FemmyCycle är en menskopp som sätts i slidan och samlar upp blodet. En menskopp kan vara insatt 12 timmar i taget och användas både dag och natt. Sen töms den, tvättas av och sätts in igen. Oerhört enkelt när du sover, badar, vandrar, reser eller dansar. FemmyCycle är bättre för slidan än tamponger som kan torka ut slemhinnan och i vilka det kan växa bakterier. Att övergå till menskopp främjar en hållbar livsstil. Menskopp spar tid, pengar, energi och minskar sopberget – genom att engångsprodukter, ofta förpackade i flera lager, undviks.

FemmyCycle tillverkas i USA av 100% medicinsk silikon och innehåller inga färgämnen eller kemikalier.

Designen är väsentligt förbättrad jämfört med de konventionella menskopparna. FemmyCycle är mer bollformad, är mjuk och flexibel, har ett handtag i stället för en obekväm pigg. Även spiralanvändare kan ha FemmyCycle utan att vara oroliga för att dra ut spiralen av misstag. Framförallt är den spillfri, med en smart pip som kan fällas ut för tömning. Rätt insatt är det en mycket liten risk för läckage. FemmyCycle är lätt att hålla ren, då den är klart genomskinlig, inte har några små hål och har en slät yta utan bokstäver i relief.

FemmyCycle är en exklusiv menskopp som därmed har ett högre pris. Den är betydligt mer komplicerad att tillverka, är av högkvalitativt material och importeras från USA. Ändå är den ekonomisk att använda jämfört med engångsprodukter. Att behöva köpa flera sorters menskoppar, som visar sig inte fungera, kan också bli dyrt. FemmyCycle passar både nybörjare och de som haft problem med andra menskoppar. För dem som har en lägre livmodertapp och inte kan använda FemmyCycle, eller vill ha en menskopp som fungerar för sex, så kan pessar användas i stället.
E

Bruksanvisning

E

Frågor

E

Köp - för barnmorskor

E

Köp - för privatpersoner

FemmyCycle har också visat sig vara en rolig babyleksak. Greppvänlig, plastfri och lätt att rengöra.

SYLK är ett veganskt vattenbaserat glidmedel av hög kvalité. Innehåller kiwifrukt, vegetabiliskt glycerin, grapefruktkärnextrakt.

SYLK
 passar både till pessar och vid insättning av menskopp. Även lämplig vid vaginal torrhet.

En storsäljare i Tyskland sen decennier, mild mot hud och slemhinnor.

Utan parfym och parabener.

Mer utförlig information under Frågor / svar om FemmyCycle

”Jag har FemmyCycle för Låg cervix. Tycker det är den bästa menskopp jag haft. Den är mjukare än de andra jag haft, plus ingen pigg som irriterar snippan. Gillar även den spillfria designen, eftersom jag är lite klumpig av mig. Håller fortfarande på att lära mig sätta in den ordentligt, samtidigt läcker inget när jag sätter in den rätt, den sitter på plats, känns inte och jag behöver inte tömma den så ofta, eftersom den är så rymlig.”
Claudia
”FemmyCycle är världens bästa grej!
Men jag kan säga att även fast jag har ”Low cervix”-koppen så sitter min tapp ner i koppen. Men jag har aldrig varit med om läckage sen jag bytte till denna.”
Monika
”Absolut Bästa koppen för mig med låg tapp, riklig mens och 2 barn!
Den enda koppen som inte känns, läcker eller kräver att koppen vecklas ut! Fantastisk!”
Liz
”Hej Birgit,
Tack så mycket för ditt svar, det var till stor hjälp. Jag tänker ha kvar spiralen ett tag till, men sen vara uppmärksam på signalerna. Ska också göra ett nytt försök att hitta en barnmorska som kan hjälpa till med pessar. Tack igen!”
Jonna
”Ja, hade jag fortfarande haft mens, så hade jag köpt en sån här”
Annelie
”Åh, vill prova!”
Sara