Köpvillkor

GDPR
Vi överensstämmer helt med gdpr-lagarna. Vi lovar därför att skydda dina uppgifter och värnar om din integritet.

 

BETALSÄTT
Betala säkert med Klarna och kortbetalning. Vill du betala på något annat sätt-hör av dig.

LEVERANS
Vi skickar din försändelse som ett brev; PostNords blå portopåse. Portopåsen delas ut direkt i brevlådor. Är ditt brevinkast för litet, får du en avi för att hämta ut brevet från Posten. Det är inte spårbart. Från det att vi skickar så tar PostNord över ansvaret för leveransen. Ibland inte så stort ansvar – tyvärr. Viktigt med rätt adress. Om du inte fått din vara inom tio dagar, kontakta oss så hjälper vi dig att reklamera försändelsen. Kolla först att du angivit korrekt namn och adress, ev c/o och hör med ditt utlämningsställe ifall det finns där. Har du skrivit fel namn, fel adress, missat c/o alternativt inte hämtat ut och ordern kommit i retur till oss? Om vi efter överenskommelse med dig skickar om, så får du betala den fraktkostnad som uppstår för att vi ska skicka om ordern. Exempelvis kostar portopåse Medium 62 kr och Small 45 kr för närvarande. Betala till bankgiro 308-6329 eller swish.

Vi skickar inom några dagar, oftast samma dag. Hör av dig om du inte fått din order inom rimlig tid.

RETURER
Ingen bytesrätt om förpackningen är bruten Det finns ingen retur på produkter vars förpackning är bruten. Om du inte fått pröva rätt storlek av FemCap pessar och det visar sig att det blev fel, får du köpa en ny med 100 kr rabatt. Då ser vi helst att du sen ber att din mottagning skaffar hem provpessar så du kan köpa rätt storlek direkt. Kontakta oss för mer information.

Om förpackningen är obruten kan varan bytas eller returneras inom 14 dagar efter att du fått den.
Kontakta oss innan du returnerar.  Hela returfrakten bekostas av kunden och hela varubeloppet minus frakt och 100 kr för hantering återbetalas till kunden.

SPECIELLA ÖNSKEMÅL?
Vid speciella önskemål kontakta oss.

Birgit Linderoth
Gröna Barnmorskan
info@gronabarnmorskan.se
070-742 25 58
Org nr. 580927-1645
Innehar F-skattsedel